Due Date Calculator

Beregn din forfaldsdagen

Indtast den første dag i din sidste menstruation:

måned:
Dag:
år:

Uge 27

Mange gravide ser frem til de forskellige kontroller der er hos jordemoderen, lægen og evt. på sygehuset, for det er rart at få bekræftet at alt ser okay ud og at barnet har det godt. Skal du mon snart til endnu en kontrol hos din jordemoder?




Man kalder den første dag i uge 27 fordag 189 eller for uge 27+0.
Du er både i uge 27 og i 28. uge.
Det kan godt være "lidt" forvirrende, så hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om hvor mange uger samt dage, du er henne i din graviditet, så kik blot på det tal der står foran plusset. Her står der 27 og dermed er du i uge 27.
Du er i 2.trimester af din graviditet.
Du har nu fuldført 67,5 % af din graviditet og der er 91 dage til din terminsdato, hvor lægerne regner med, at det er ved at være tid til, at dit barn skal komme til verden.
 
Der er nu gået 27 uger, siden du fik din sidste menstruation.
Graviditetskalenderen tager udgangspunkt i en gravid kvinde som før graviditeten havde en cyklus på 28 dage og hvor ægløsningen skete på 14. dagen.
Alle informationer i graviditetskalenderen der beskriver dig - den gravide - er udelukkende lavet for at vise dig hvordan en graviditet KAN forløbe og hvordan en gravid KAN have det under en graviditet.
De mange ændringer der er beskrevet som kan ske med den gravides krop og psyke, kan variere meget fra kvinde til kvinde, og er som regel også meget forskellige fra graviditet til graviditet.
Hvis du har spørgsmål eller er nervøs, kontakt da din egen læge eller jordemoder. 

Mærker du meget til graviditeten?

Dine hormoner kører på højtryk, og du kan have forskellige symptomer som enten kan være de "klassiske" tegn, eller symptomer som man ikke hører så meget om.

Nogle kvinder har måske kun et enkelt eller slet ingen af disse symptomer, mens andre kvinder har samtlige.
Reference:  Min-Mave

Del

Del

0 comments: